Στείλτε μας στο fb Messenger chat
 
Close

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Προσωπικά Δεδομένα

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, και στην περίπτωση που επιλέξετε οι πληρωμές σας να γίνονται μέσω πιστωτικής κάρτας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξεώς της. Συνοπτικά, ζητάμε τόσες μόνο πληροφορίες όσες μας χρειάζονται ώστε να απολαύσετε μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία: συνεπή παράδοση των προϊόντων που παραγγείλατε, ασφαλή πληρωμή της παραγγελίας σας και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση βασισμένη στις ανάγκες και προτιμήσεις σας.

Η διαχείριση & προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη ή & χρήστη των υπηρεσιών του παρόντος δικτυακού τόπου διέπεται από όρους χρήσης του παρόντος καθώς & υπόκειται στις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού Νόμου 2472/1997 για την προστασία του ατόμου & την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000) & του Ευρωπαϊκού Δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ).Τα προσωπικά στοιχεία του επισκέπτη που συλλέγουμε ουδέποτε γνωστοποιούνται σε τρίτους, με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο. Συνεργαζόμαστε με παρόχους υπηρεσιών πληρωμών (για παράδειγμα επιχειρήσεις πιστωτικών καρτών, τράπεζες, υπηρεσίες μεταφοράς χρημάτων όπως το Paypal, εταιρείες μεταφορών και ταχυμεταφορών (courier), εταιρίες είσπραξης οφειλών κλπ.) απαραίτητων για την διενέργεια της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας ή & την εξασφάλιση των δεδομένων ή & την εξυπηρέτηση των χρηστών του διαδικτυακού μας τόπου. Αυτοί οι πάροχοι έχουν πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα, εφόσον είναι απαραίτητα για την λειτουργία των υπηρεσιών τους. Αυτοί οι πάροχοι είναι υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούν τα προσωπικά δεδομένα σύμφωνα με την παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων καθώς & τους νόμους προστασίας προσωπικών δεδομένων της ελληνικής νομοθεσίας. Το www.mybrand.shoes συγκεντρώνει & μπορεί να διατηρεί επ' αόριστον δεδομένα μη προσωπικού χαρακτήρα για λόγους στατιστικής επεξεργασίας , επισκεψιμότητας του δικτυακού μας τόπου κλπ. Ουδέποτε θα χρησιμοποιηθούν τα προσωπικά δεδομένα των πελατών για αποστολή διαφημιστικού υλικού. Επίσης, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται τα προσωπικά δεδομένα να δοθούν σε άλλες εταιρείες χωρίς την άδεια των χρηστών.

Η αποθήκευση των προσωπικών δεδομένων γίνεται με μοναδικό σκοπό τηv εξυπηρέτηση των πελατών στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Βάσει αυτών σας δίνουμε τη δυνατότητα να παραγγείλετε γρήγορα και άμεσα on-line, να επικοινωνήσετε μαζί μας υποβάλλοντας τις προτάσεις σας & τις απορίες σας αλλά & να γίνετε μέλη μας δωρεάν ώστε να επωφεληθείτε των ειδικών προσφορών για τους εγγεγραμμένους μας χρήστες.

Εντούτοις, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των δεδομένων που μεταδίδονται μέσω δικτύων, στον βαθμό που η προστασία αυτών δεν επιτυγχάνεται με τη λήψη πρόσθετων μέτρων ασφάλειας που επιβάλλονται από τη νομοθεσία. Συνεπώς & δεν αναλαμβάνουμε την οποιαδήποτε σχετική άμεση, έμμεση, θετική, αποθετική, υλική ή μη ζημιά που ενδεχομένως θα υπoστή ο χρήστης από την πρόσβαση του στο διαδίκτυο. Κάθε χρήστης διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει έγγραφα την διαγραφή των προσωπικών του δεδομένων από το αρχείο δεδομένων του www.mybrand.shoes, μετά από επικοινωνία με το τμήμα internet και να ασκήσει τα δικαιώματα του σύμφωνα με τα άρθρα 11 και 13 του Ν. 2472/1997.

Σε κάθε περίπτωση οι εργαζόμενοι του www.mybrand.shoes που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι συγκεκριμένοι και η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται. Κάθε εύλογο μέτρο για την ασφάλιση των δεδομένων σας έχει παρθεί.

Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) και τη διεύθυνση ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας (e-mail) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα του www.mybrand.shoes δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης). Επίσης σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε όχι μόνο γράμματα και αριθμούς αλλά και σύμβολα και τη δημιουργία password.

Links to other sites

Η ιστοσελίδα μας μπορεί να περιλαμβάνει links ("δεσμούς") προς άλλους ιστοτόπους οι οποίοι & δεν ελέγχονται από εμάς αλλά από τρίτους φορείς (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Σε καμμία περίπτωση δεν ευθυνόμαστε για τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων τους οποίους αυτοί ακολουθούν.

Cookies

Το www.mybrand.shoes έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί cookies για την καλή λειτουργία των υπηρεσιών μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Αυτά είναι μικρά αρχεία (text files), τα οποία αποστέλλονται και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη, επιτρέποντας στις ιστοσελίδες, να λειτουργούν απρόσκοπτα & χωρίς τεχνικές ανωμαλίες, να συλλέγονται πολλαπλές επιλογές του χρήστη, να αναγνωρίζονται οι συχνοί χρήστες, να διευκολύνεται η πρόσβαση τους σε αυτές, καθώς επίσης & για τη συλλογή δεδομένων για τη βελτίωση του περιεχομένου της εκάστοτε ιστοσελίδας. Τα Cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρ. υπολογιστές των χρηστών αλλά και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Σε κάθε έξοδό σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διαγράφονται αυτόματα. Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι τα cookies είναι απόλυτα αναγκαία προκειμένου να λειτουργεί σωστά και απρόσκοπτα η ιστοσελίδα μας.


Close